چه میبینید؟ من قطاری میبینم که دارد سیاست میبرد، و کنارش، در یک دشت بزرگ یک میز پینگ پونگ میبینم، یک شاخه گل رز، و یک رختخواب با صاحبش که رویشان نوشته «به فروش میرسد».
سید محمد خاتمی، ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۰:
- «اگر به نظام و رهبری ظلم شده است به نفع آينده از آن چشمپوشی شود و ملت هم از ظلمی که بر او و فرزندانش رفته است، میگذرد.»
- «اگر ظلمی شده است که شده است، همه بياييم عفو کنيم و به آينده نگاه کنيم.»
- «برخی از رفتارها دارد نظام را تضعیف می کند و چهره انقلاب و اسلام را زشت جلوه میدهد، ما میگوييم اين جو مسموم درمان شود، هر منتقدی برانداز و عامل دشمن به حساب نيايد و اگر فضا تلطيف و تعديل شود بسياری از مسائل حل خواهد شد.»
- «ما معتقديم اين نظام بايد بماند و البته که اصلاحات مداوم براساس موازين و معيارهای درست راه تداوم نظام و انقلاب هم هست و راه ديگری نيست. به هر حال اصلاحطلبان که به نظام و جمهوری اسلامی پایبندند و در متن نظام جمهوری اسلامی حرمت و کرامت انسان ایرانی را میطلبند، به ایران نیز عشق میورزند و خدمت به ایران و ایرانی را افتخاری بزرگ میدانند و القاء تقابل میان اسلام و ایران را امری انحرافی میدانند.»
- «عقلا ساز و کاری را برای انتخابات در نظر بگیرند تا در آن حرف و حدیث نباشد. خدا میداند اگر چنین شود آرامش و ثبات و پیشرفت از هر جهت تأمین خواهد شد.»
سید علی خامنه ای، ۱۴ خرداد ۱۳۹۰:
- «امام ماها را توصيه ميكردند به اين كه مغرور نشويم، خودمان را بالاتر از مردم ندانيم، خودمان را بالاتر از انتقاد ندانيم، بىعيب ندانيم. همه مسئولين طراز اول كشور اين را از امام شنيده بودند كه بايستى آماده باشيم؛ اگر چنانچه از ما عيب گرفتند، نگوئيم ما بالاتر از اينيم كه عيب داشته باشيم، بالاتر از اينيم كه به ما انتقادى وارد باشد. خود امام هم همين جور بود. ايشان، هم در نوشتههاى خود - بخصوص در اواخر عمر شريفش - هم در اظهارات خود، بارها گفت من در فلان قضيه اشتباه كردم. اقرار كرد به اين كه در فلان قضيه خطا كرده است؛ اين خيلى عظمت لازم دارد. روح يك انسانى بايد بزرگ باشد كه بتواند يك چنين حركتى را انجام دهد؛ خودش را منسوب كند به اشتباه و خطا. اين معنويت امام بود، اين اخلاق امام بود؛ اين يكى از ابعاد مهم درس امام به ماست.»
- «اگر به نام انقلابی گری امنیت را از بخشی از مردم جامعه سلب کنیم، از خط امام منحرف شده ایم.»
- «در کشور آرا و عقاید مختلفی وجود دارد، اگر عنوان مجرمانه ای بر یک حرکت یا حرفی منطبق شود، قابل تعقیب است و دستگاه های مسئول باید تعقیب کنند و می کنند. اما اگر عنوان مجرمانه ای در کار نباشد، در مورد کسی که قصد براندازی و خیانت ندارد و نمی خواهد دستور دشمن را در کشور اجرا کند، اما با سلیقه سیاسی ما مخالف است، نمی توانیم امنیت و عدالت را از او دریغ کنیم.»
- «مبادا خیال کنید که تقوا این است که انسان، مخالف خود را زیر پا له کند.»
- «اگر به نام عدالت خواهی و انقلابی گری به برادران خود و مردم مؤمن، به کسانی که از لحاظ فکری با ما مخالفند اما می دانیم که به اصل نظام و اسلام اعتقاد دارند اهانت کنیم و آنها را مورد ایذا و اذیت قرار دهیم، از خط امام منحرف شده ایم.»
پ.ن.:
امروز (June 6) کارتونی از مانا نیستانی در وبسایت «رادیو زمانه» منتشر شده که به نظرم خیلی مرتبط به این متن آمد و فکر کردم بد نباشد اینجا بگذارم تا شما هم ببینید:
0 نظرات:
ارسال یک نظر